Stockholm:   08-52 50 52 73 Göteborg:   031-361 84 47 Malmö:   040-645 99 75

Balkong till bostadsrätt – bygga & renovera

Ny balkong till bostadsrätt

En mysig innergård i all ära men en egen balkong är en alldeles särskild plats. Och det behöver inte vara antingen eller. På gården i korsningen Pålsundsgatan 3A/Heleneborgsgatan 17 ser ni exempel på hur bra balkongerna smälter in i miljön. Kolla in vår 360-vy för att få en känsla över projektet.

Från bygglov & planering till färdig balkong

Från och med första kontakt hjälper vi dig med vägledning, beslut och planering av bostadsrättsföreningens nya balkonger. Vill du veta vad det kostar att renovera eller bygga nya balkonger till en bostadsrätt kommer vi kunna ge dig ett prisförslag att utgå ifrån. Är du nyfiken på hur det går till med bygglov för arbeten med bostadsrätter eller hela föreningar så delar vi med oss av vår långa erfarenhet inom balkonger och bostadsrätter.

Bostadsrätt – kostnad för balkongarbeten

Kontakta oss idag så kan vi inleda ett samtal om era förutsättningar för att bygga balkonger till bostadsrättsföreningen. Det är gratis att prata, så vi börjar så.

Z

Systembalkong

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Balcona har byggt balkonger till privatpersoner…
Se projektet >

På Vallhallavägen 71 har Balcona byggt balkonge..
Se projektet >

Är du eller din bostadsrättsförening i behov av…
Se projektet >

Vill du bli kontaktad?

Oavsett om du är lägenhetsinnehavare eller styrelserepresentant så berättar vi gärna mer om möjligheterna att komplettera din fastighet med balkonger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.